Vad är CSGO Coinflip?

Populariteten kring onlinespel har vuxit lavinartat under bara de senaste decennierna. Detta beror inte bara på att människor kan spela i virtuella landskap och fly verkligheten för en liten stund. Numera har det även blivit en möjlighet för att tävla, vilket som varit en mänsklig insikt sedan urminnes tider. ESport är inget nytt, men med förbättrade internetanslutningar och en växande popularitet av PC- och konsolspel har det visats sig kunna bli mycket större än vad man trodde. Idag har eSport blivit en karriär för många, där eSportevenemang har miljoner i prispotten med spel som CS:GO i toppen. Samtidigt har betting på industrin också blomstrat, med spelbolag som erbjuder odds på de största turneringarna och matcherna i hela världen.

ESportsindustrin och bettingbranschen utvecklas för varje dag som går. Detta betyder att det hela tiden kommer nya funktioner som gör det mer underhållande och vinstdrivande. Något som verkligen lagt till en ny dimension till eSportbetting är CSGO CoinFlip. I den här artikeln kommer vi ta en omfattande titt på detta fenomen och diskuterar hur det kan maximera dina vinster.

Vad är CSGO Coinflip?

CSGO Coinflip liknar vilken annan bettingstil som helst. Precis som under en vanlig omgång Counter-Strike finns det två lag som tävlar mot varandra: Terroristerna och Anti-terroristerna. Dessa lag utgör de två sidor av myntet som spelarna kommer att satsa på. För att delta i vadslagningen måste spelarna göra en insättning med pengar eller skins. Då satsar du helt enkelt på den sida av myntet (Terroristerna eller Anti-terroristerna) som du tror vinner matchen.

När insättningen är gjord kan du börja med din coinflip. Det viktigaste att tänka på här är att ju mer dina insatta skins är värda, desto högre är sannolikheten för att du vinner. För att spelbolagen ska hålla saker och ting rättvisa har majoriteten av sidorna satt en gräns för hur mycket man kan satsa i relation till andra spelare. Detta beräknas i procent och ligger vanligtvis på 10%.

När du är inloggad på sajten du vill coinflippa på behöver du bara gå med i en så kallad “coinflip lobby”. Här kan du se värdet av skinsen som andra spelare har satsat, dock inte vilka skins det är. När du gått med i matchen låses dina skins. Under matchens omgång kommer du kunna se din motståndares satsning och samtidigt följa myntet som slingas.

Om du lyckats satsa rätt och vinner under CSGO Coinflip så får du dubbelt upp av din insättning. Det betyder att du får dubbelt så många liknande skins av de du satsade, eller ett antal skins med samma värde som din insättning. De skins du vunnit kan du därefter välja att behålla eller inlösa mot riktiga pengar.

Varför är CSGO Coinflip så populärt?

En av anledningarna till att CSGO Coinflip blivit så populärt som det är idag är förmodligen det faktum att det är de mest rättvisa oddsen tillgängliga för CS:GO. Precis som med vilken annan slags slantsingling är det 50/50 vinstchans. Detta gör att det är mer troligt att en spelare vinner på CSGO Coinflip jämfört med andra onlinespel.

Förutom att inkludera mer “rättvisa” odds är det även oerhört spännande att spela. Är du Counter-Strike fan sedan tidigare känner du garanterat till känslan av adrenalinet som pumpar i kroppen under en spelomgång.

Slutligen är tanken om att kunna öka sitt inventarium av skins väldigt tilltalande för många spelare. Inom CS:GO vill alla de stora fansen ha de senaste och mest sällsynta skinsen. Att spela på CSGO Coinflip kan ge dig just detta, eftersom du kan fördubbla din skinskollektion om du satsar rätt.

CSGO Coinflip och säkerhet

När det kommer till gambling online är det många som ställer sig frågan om huruvida man kan känna sig säker eller inte. Det finns inget sätt att undvika att förlora sina pengar eller skins på, eftersom det trots allt är betting. Dock finns det sett att undvika att bli lurad på.

Spela på en svensk bettingsida

Det vi anser vara det enklaste tillvägagångssättet för att känna sig säker när man bettar är att spela på en svensk bettingsida. Svenska bettingsidor måste nämligen tillämpa den svenska spellicensen. Det betyder att de måste följa de krav och regler som ställs på dem för att överhuvudtaget få existera. Med det sagt kan du känna dig säker och veta att dina pengar och skins är i trygga händer när du spelar på en svensk bettingsida.

Om inte en svensk, åtminstone en licensierad spelsida

Om du trots våra rekommendationer väljer en icke-svensk spelsida måste du säkra dig om att den är licensierad. Andra licenser fungerar likt den svenska spellicensen, men med andra specifika regler och regleringar som aktören måste tillämpa. Undersök först och främst huruvida spelsidan har en licens eller inte. Detta brukar stå skrivet antingen i toppen av hemsidan eller längst ner. Hittar du ingen information kan du alltid kontakta deras kundtjänst. Härnäst måste du undersöka vad denna licens innefattar. Bara för att sidan är licensierad betyder det inte att de kan säkerställa din och andra spelares säkerhet.

Så får du det mesta ut av din betting på CSGO Coinflip

Förutom att säkra dig om att du spelar på en legitim bettingsida bör du göra vad du kan för att maximera dina potentiella vinster. För att göra detta rekommenderar vi att du shoppar runt efter de bästa oddsen. Odds förändras ständigt och för att öka dina vinster måste du spela hos de spelbolagen med högst odds. Detta kan kännas jobbigt, särskilt för dig som nybörjare. Men tro oss, det är värt det. För att förenkla processen kan du alltid använda dig av en jämförelsesajt som jämför de aktuella odds som finns tillgängliga hos olika spelaktörer.

Förutom att leta efter de bästa oddsen rekommenderar vi även att du undersöker olika spelsidors oddsbonus. En oddsbonus är precis som namnet antyder en bonus man erbjuds för att spela på odds. Dessa ger vanligtvis bettingsidor ut i samband med registrering. De kan se ut på olika sätt och dess villkor varierar från aktör till aktör. Se till att hitta den oddsbonus med bäst villkor och största fördelar!