Allt om betting på Hearthstone

Att Hearthstone skulle bli ett så pass populärt spel inom eSportsvärlden som det är idag var det inte många som kunde förvänta sig när det kom. Trots detta har det virtuella kortspelet baserat på Blizzards framgångsrika historia om Warcraft funnit en plats i många gamers hjärtan. Idag klassas Hearthstone som en konkurrenskraftig eSport och spelar en viktig roll vid många stora eSportsevenemang.

Om du vill vara en del av den växande trenden inom betting på Hearthstone har du kommit helt rätt. Här går vi igenom grunderna kring Hearthstone samt hur du spelar på dess odds. Vi kommer även att gå igenom några strategier som kan maximera dina vinstchanser. Allt för att du ska förstå charmen med Hearthstone och få en bättre bettingupplevelse som är både underhållande och vinstdrivande.

Så spelar man Hearthstone

Jämfört med många andra eSporter är Hearthstone ett spel som spelas 1-mot-1. Spelet går ut på att få ner din motståndares livspoäng från 30 till 0 för att vinna. Under spelets gång kan bägge spelare kasta trollformar på varandra, ta hjälp av monster eller själva attackera varandra för att få ner livspoängen. Vissa karaktärer inom spelet kan dock återhämta sig rätt snabbt, så därför gäller det att vara kvick och tänka strategiskt. Vilka karaktärer som är bäst på vad lär man sig ju mer man spelar spelet.

Varje spelare drar kort från kortleken i turordning och placerar i sina händer. Dessa kort kan de spela med hur de än önskar, och sedan attackera motståndaren direkt eller de enheter de placerar på spelplanen. Varje kort man spelar med kostar ett visst antal “mana crystals/mana kristaller”, som utgör grunden i Hearthstones ekonomiska system. Det betyder att man inte kommer kunna spela med alla av de bästa korten samtidigt. Istället måste man försöka samla på sig så många manakristaller som möjligt samtidigt som man kämpar med att förinta sin motståndare. De olika korten man samlar och spelar med har 3 egenskaper. De ger ett visst antal livspoäng, en viss antal skada på motståndaren och kostar ett visst antal mana-kristaller.

I Hearthstone finns tusentals olika kort att välja mellan och låsa upp. Det gör Hearthstone till ett fantastiskt spel som spelarna blir bättre på ju mer man spelar. Tack vare dess komplexitet och att det är så svårt att förutsäga en kamp har det blivit väldigt populärt bland betters att spela på matchresultat.

Så bettar du på Hearthstone

Hearthstone har ibland kritiserats för att vara ett RNG-beroende spel. Trots detta har det visats sig att resultaten av spelen snarare beror på spelarens kunskap och skickliga strategier. Spelare måste kunna maximera värdet på sina kort, veta vilka kort de ska spela med och när för att kunna ligga steget före sin motståndare.

Detta betyder att de spelare med störst kunskap inom Hearthstone och de som har de bästa strategierna kommer ha större chans för att vinna under en turnering. När du väl har börjat se strategierna och stilarna som används av de bästa spelarna kommer du få en djupare förståelse och uppskattning av spelet. Detta kommer att göra betting på Hearthstone enklare, roligare och mer vinstdrivande.

Förstå dig på spelet och dess komplexa strategier

Första steget för att bli en lyckad Hearthstone-better är att förstå spelet. Det räcker inte med att förstå hur man spelar, snarare måste du förstå vad som gör vissa drag till bättre än andra. Detta kan du endast lära dig genom att följa de bästa Hearthstone-spelarna och anteckna deras vinnarstrategier. Alternativt kan du själv börja spela och lära dig på det sättet. För att bli en framgångsrik Hearthstone-better måste du besitta en god kunskap om korten och ett gott strategiskt sinne.

Spela på flera bra bettingsidor

Trots att många betters föredrar att spela på endast en bettingsida rekommenderar vi att du shoppar runt efter de bästa oddsen istället. Odds förändras konstant, och för att maximera dina vinstchanser bör du därför spela på de bettingsidor med bäst odds. Genom att shoppa runt efter de bästa oddsen ser du till att du får det bästa för dina pengar. Förutom att jämföra odds är det viktigt att du väljer bettingsidor som uppfyller andra krav. Dessa inkluderar att de måste vara reglerade av en licens, ha en professionell kundtjänst, ett brett utbud av spel osv. Att leta efter en bettingsida som erbjuder en bra oddsbonus är ännu en viktig aspekt för lyckat spelande.

Bekanta dig med bettingmarknaden

Inom alla variationer av sportbetting, oavsett om det är traditionella sporter som fotboll eller en eSport som Hearthstone, finns det olika bettingalternativ. Det vanligaste att spela på är matchvinnaren, framförallt eftersom Hearthstone endast spelas 1-mot-1. När det kommer till odds på matchvinnaren kan oddsen exempelvis ligga på 2.00 på den ena spelaren och 1.75 på den andra spelaren. Satsar du 100 kronor på spelaren med 2.00 odds, och denne spelare vinner, tjänar du då 200 kronor. Förutom matchvinnare kan man även satsa på turneringsvinnare.

Följ matchresultat och förstå de olika spelarna

Vill du lyckas med din Hearthstone-betting måste du ständigt utveckla dina strategier. För att det överhuvudtaget ska ske krävs det att du håller dig uppdaterad på matcher och resultat. Streama gamla matcher och anteckna resultaten från dessa. Eller läs en bettingblogg som inriktar sig på Hearthstone. Genom att följa Hearthstone-kamper kommer du upptäcka proffsspelares styrkor respektive svagheter. Ju mer du lär dig om spelarna i takt med att dina kunskaper av Hearthstone blir bättre, desto bättre kommer dina bettingfärdigheter bli.

Börja betta på Hearthstone!

När grunderna är lagda, du är insatt i spelet och spelarna som går att betta är det dags för dig att komma igång! Då gäller det att hitta en legitim bettingsida att spela på, skapa ett spelkonto, göra din första insättning och så komma igång med spelandet. Under din bettingresa kommer du inte bara märka att dina vinstchanser maximeras, men också lära dig mer om Hearthstone i sig. Du kommer njuta mer av spelet och dess charm för var dag som går. Om du inte redan förstått vad det är som gjort Hearthstone till ett så populärt spel som det är idag, kommer du förstå det som småningom.

Senaste Nyheter