Jämför alltid bonusar innan du bettar på CS:GO och andra esport-spel!

Att jämföra bonusar är en mycket smart idé när det kommer till att betta på CS:GO och andra esport-spel. Det finns många olika sorters bonusar som du kan ta del av, och det är viktigt att du hittar den som passar just dina behov och intressen. Genom att jämföra olika bonusar på en jämförelsesida kan du enkelt hitta bäst esport betting bonus på hela marknaden, och det är alltid värt att lägga lite tid på att jämföra innan man bestämmer sig för något. Både när det gäller bonusar och odds.

Undersök marknaden för att hitta de bästa oddsen

Innan du lägger ett spel är det viktigt att undersöka marknaden för att hitta de bästa oddsen. Detta gäller särskilt om man spelar på CS:GO matcher, eftersom det finns så många olika spelbolag som erbjuder olika odds. Man bör jämföra olika spelbolag och se till att man hittar det spelbolaget som ger de bästa oddsen. Det är också viktigt att komma ihåg att skatter kan variera beroende på vilket land spelbolaget är ifrån om det är ett spelbolag registrerat i Sverige slipper du skatta på din vinst. Så det är viktigt att titta på flera olika spelbolag innan man bestämmer sig.

Lär dig allt om de olika lagen innan du börjar betta!

Det finns många olika lager inom Esportbetting, och det är viktigt att du lär dig allt om dem innan du börjar betta. De flesta spelarna har ett favoritlag, och det är ofta detta lag som de bettar på. Men det finns andra lager inom sportbetting som kan ge dig mer vinst, och det är dessa du bör fokusera på. De olika lagen inom sportbetting inkluderar:

– Favoritlag: Detta är laget som du tror kommer att vinna matchen eller turneringen.
– Underdog: Detta är laget som inte förväntas vinna, men som kan ge dig en stor vinst om de lyckas vinna.
– Handikapp: Du bettar på ett lag med ett handikapp, vilket innebär att du ger dem en fördel mot andra lag.
– Karta: Du bettar på resultatet på enskild karta och inte slutresultatet.

Du kan tillexempel kolla statistik på lagen på en sida som HLTV, där kan du lära dig om lagen. Vissa lag kanske generellt är bättre eller sämre på en viss karta, denna kunskap är något som kan ge dig en fördel när du bettar.

Betalningsmetoder

De flesta som bettar på CS:GO brukar använda sig av sidor där du använder skins som valuta, och faktum är att det nästan var det enda sättet för lite mer än 5 år sedan. Med Esportens ökande popularitet kan du nu spela matcherna som om det vore vilken sport som helst. Du erbjuds alltså samma betalningssätt och samma trovärdiga sidor som tillexempel de största spelsidorna i Sverige för fotboll.