Bästa launch options för CS:GO

Som du säkert förstår på namnet ärlaunch options de alternativ, eller inställningar, som du kan välja mellan när du spelar det populära eSport spel Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Dessa startkommandon kan göra allt möjligt för att öka din FPS under spelets gång och anpassa dem efter din spelare och dess specifika behov. För att bli bäst på spelet krävs det att optimera hur du spelat för att förbättra dina egna prestationer. Hur du gör detta på bästa sätt går vi igenom här.

Hur ändrar jag mina launch options?

Att ändra sina launch options i CS:GO är inte så komplicerat. Följ dessa steg så kommer det gå bra:

  1. Öppna Steam-applikationen och gå till ditt spelbibliotek.
  2. Välj CS:GO och högerklicka på den.
  3. Välj “properties” i snabbmenyn.
  4. Tryck på knappen “Set Launch” under “General section”.
  5. Ange kommandon för launch options enligt följande regler: använd alla symboler i ett kommando, inklusive “+” och “-”; sätt ett mellanrum mellan kommandona om du anger mer än en.
  6. Tryck på “OK” stäng ner “properties”-fönstret och starta spelet.

Bästa CS:GO launch options

För det första, om du faktiskt inte upplever låg FPS, rekommenderar vi att du inte använder några av de alternativ vi listar i detta avsnitt. För det andra, om du upplever låg FPS, se till att du först och främst utforskat din dators grafiskinställningar för att ta reda på vad som fungerar bäst för dig. Du kommer få en bättre förbättring om du ändrar dina dåliga grafikinställningar till de bättre än du någonsin kommer att få från ändrade launch options.

I alla fall, här är några av de grundläggande launch options vi rekommenderar att du ställer in på CS:GO om du upplever dålig FPS och vill förbättra ditt spelande!

-NOVID -TICKRATE 128 -HIGH -THREADS 4 +FPS_MAX 0 +CL_SHOWFPS 1 +CL_INTERP 0 +CL_INTERP_RATIO 1 +RATE 128000 +CL_UPDATERATE 128 +CL_CMDRATE 128

Vilka inställningar som är bäst skiljer sig från spelare till spelare och dator till dator. Detta är dock en allmän rekommendation, men testa dig fram för bästa resultat!

-NOVID: Tar bort Valve-videoklippet som spelas när CS:GO startat.

-TICKRATE 128: ställer in frekvensen för statusuppdateringar av din server. Vanligtvis ligger det på 64 men du kan öka det till 128för bättre prestanda.

-HIGH: Ger CS:GO högre prioritet i din processor och gör därmed spelkvalitén bättre.

-THREADS 4: Ställer in hur många kärnor som ska användas när CS:GO spelas. Om processorn är fyrkärnig skriver du 4 efter –threads.

+FPS_MAX 0: Är ett konsolkommando som kan användas som startalternativ. Det tar bort FPS-locket som är aktiverat.

Andra launch options

Här är några andra launch options som kan vara värda att överväga. Som sagt, är du nöjd med spelet är det inte värt att börja göra det rörigt med dessa.

-console: Startar konsolen så fort spelet startas

-language[…]: Detta alternativ gör att CS:GO startar på det språk du skriver in.

-fullscreen / -windowed / -noborder: Bestämmer hur du vill att spelet ska starta, med fullscreen, windowed mode eller noborder mode. Testa de olika och se vad du tycker mest om!