Vilka är Triumph?

Triumph är en amerikansk eSportsorganisation som grundades 2019 för att tävla i Overwatch. Senare under året trädde laget även in i scenen för Counter-Strike: Global Offensive. Triumph består av 6 spelare i dagsläget, alla med samma mål om att triumfera tillsammans.

Ett team med starka visioner

Triumph skriver på sin blogg att de har som mål att vara världens främsta eSportsorganisation. Detta märks när man läser om teammedlemmarna och lagets framgångar i storhet. Triumph är en innovativ eSportsorganisation med visioner om att utveckla nästa generations talanger inom eSport. Detta försöker de leva upp till genom att hela tiden ge sitt team de resurser som behövs för att de ska bli världens bästa lag. Deras slogan är ju trots allt “together we triumph” (“tillsammans triumferar vi”).

Detta är Triumph

Triumph består i dagsläget av 6 stycken spelare: Shakezullah (Alan Hardeman) som är In-Game Leader, Bwills (Brendan WIlliams), Cooper (Austin Abadir), Cxzi (Danny Strzelcyk), viz (Wesley Harris) samt tacitus (Marcos Castilho) som är coach.

Tillsammans bildar de en nästintill oslagbar eSportsorganisation som kammat hem totalt 4 guldpokaler i ESEA Season 33: Premier Division (2020/08/07), Mythic League FPL Cup #1 (2020-09-13), ESEA Cash Cup (2020-09-29) och Dust2.us Masters FPL Cup #1 (2020-10-19.

Triumph har sedan starten tjänat ihop totalt $80,500 och är sponsorerade av ADVANCED, RESPAWN samt HyperX. Tack vare deras framfart i eSportsvärlden och många framgångar ser framtiden ljus ut för de 6 unga männen i Triumph. Det blir spännande att se om de hittar några nya stjärnskott att samarbeta med eller om de nöjer sig med sina nuvarande ett stycke tid framöver.

Senaste Nyheter